Babiččiny mexické fazole


Nemůžete najít ten pravý recept? Zkuste jej vyhledat

Postup přípravy receptu

Recept

  1. Fazole uvaříme dle návodu. Na pánvi rozehřejeme olej, na který vložíme maso, které necháme opražit dohněda.
  2. Poté zaprášíme troškou mouky, přidáme nakrájený česnek, cibuli, 2 lžíce kořenící směsi, trochu vody a chvíli dusíme.
  3. Nakonec přidáme rajský protlak, který necháme spolu se směsí prohřát a přimícháme uvařené fazole. Podáváme s čerstvým chlebem či špagetami.
Štítek
Ingredience
  • 350 g uvařené červené fazole
  • 500 g mleté maso
  • 2 velká cibule
  • 6 stroužků česnek
  • 1 rajčatový protlak
  • kořenící směs Mexiko
  • olej
  • mouka (hladká)
Čas přípravy
35 minut


Dnešní top recepty