Prémiový obsah
★★★
34.8K čtenářů
40 m
Kuchař Berda
Bylinky, které přidáváme do jídla, nadrobno krájíme nebo nasekáme teprve krátce před dokončením, aby neztratily své aroma.
Do omáčky je přidáváme, až ji rozmícháme, zahustíme a povaříme.
Přebrané, omyté a namočené fazole uvaříme doměkka. okyselíme nebo přisladíme, vmícháme uvařené a scezené fazole
Fazole namočíme, přidáme masox a uvaříme do měkka. Do omáčky přidáme fazole a ochutíme solí, pepřem, chilli
Na korpus rozdrtíme sušenky, smícháme s máslem a mandlemi. Směs namačkáme do máslem vymazané formy. Odložíme
Ja najprv pripravim suchu bylinkovu zmes. Ked uz varim, tak su to fofry a ked to mam dopredu nachystane
Přebrané, omyté a namočené fazole uvaříme doměkka. okyselíme nebo přisladíme, vmícháme uvařené a scezené fazole
Vejce rozklepneme do mísy a za stálého prošlehávání metlou přisypáváme cukr a vanilkový cukr. Následně
Kuřecí čtvrtky opláchneme, protřeme solí a větší částí drceného nebo utřeného česneku. Cibuli nakrájíme
Naporcovaného králíka osolíme a opepříme, v pekáči rozpustíme máslo se slaninou a rozložíme díly králíka
Když je maso měkké, přidáme okapané fazole, kmín a Nakonec do bretaňské gulášovky přidáme majoránku a
Do mísy rozklepněte vejce. Do velké nejlépe kovové mísy rozklepněte všech šest vajec. Přisypávejte krupicový