Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
Fazole namočíme přes noc do vody a potom je uvaříme Kroupy uvaříme zvlášť, se lžičkou sádla.
Fazole přebereme, omyjeme a namočíme den předem do Uvařené kroupy promícháme s uvařenými fazolemi, osolíme
Fazole namočíme do studené vody, necháme přes noc a Potom uvaříme kroupy společně s mrkví a petrželí.
Fazole namočíme do studené vody, necháme přes noc a Potom uvaříme kroupy společně s mrkví a petrželí.
Fazole namočíme přes noc do vody a druhý den je ve Avšak ještě, než jsou fazole měkké, přidáme k nim na
Kroupy doměkka uvaříme, zeleninu nakrájíme a podusíme V zapékací míse smícháme zeleninu, kroupy, olivový
Nakonec přilijeme fazole a dusíme dalších 10 minut.
Přidáme k nim na nudličky nakrájenou žlutou papriku a červené fazole, ze kterých jsme zcedili nálev.
Kroupy uvaříme doměkka. Přidáme kroupy a zalijeme smetanou. ochutíme oslí a
Později přidáme kroupy. Až jsou kroupy skoro uvařené, přidáme očištěné, nakrájené
Kroupy propláchneme vodou a vaříme v osolené vodě doměkka přidáme orestovanou zeleninu, pórek, maso, brokolici a kroupy