Červené fazole se zelím


Ingredience
  • 250 g červených fazole
  • 1 sáček zelí (kysané)
  • 300 g kuřecí prsa
  • mletý pepř
  • sůl
  • sójová omáčka
  • chilli omáčka
  • instantní hotová jíška

Čas přípravy:1 hod

Postup přípravy receptu:

  1. Fazole namočíme přes noc do vody a druhý den je ve stejné vodě uvaříme do měkka.
  2. Avšak ještě, než jsou fazole měkké, přidáme k nim na kostičky nakrájené maso a na nudličky nakrájené zelí a společně do měkka dovaříme.
  3. Až jsou fazole i maso měkké, zahustíme jíškou, osolíme, opepříme, přidáme trochu sójové omáčky a chilli omáčky (kdo nemá rád pikantní, může samozřejmě vynechat).
  4. Podáváme s vařenými barmborami nebo s pečivem.

K jídlu doporučujeme: