Čočka na kyselo s klobásou Uvařeno 1 685x


Recept

  1. Čočku namočíme do studené vody nejlépe přes noc. Ve stejné vodě čočku uvaříme.
  2. Nakrájenou cibule osmažíme dozlatova a zaprášíme hladkou moukou. Jíšku zalijeme slitou vodou z uvařené čočky.
  3. Dochutíme solí, octem, podle potřeby osladíme krupicovým cukrem a krátce povaříme.
  4. Nakrojíme klobásu tzv. na ježka a osmahneme. Podáváme s kyselou okurkou a čerstvým chlebem.

Další recepty na Čočka na kyselo s klobásou

Vyzkoušejte další podobné recepty na Čočka na kyselo s klobásou
Ingredience
  • 500 g čočka
  • mouka (hladká)
  • tuk
  • cibule
  • klobása
  • sůl
  • pepř
  • cukr
  • ocet
Čas přípravy
50 minut

Nemůžete najít ten pravý recept? Zkuste jej vyhledat



Nejlepší dnešní recepty