Prémiový obsah
★★★
11.3K čtenářů
45 m
Kuchař Berda
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Zelní nakrájíme na nudličky a přidáme je k cibuli. Vaříme cca 20 minut, dokud čočka nezměkne.
Čočku přes noc namočíme, před vařením důkladně propláchneme Čočku vaříme asi hodinu, dle potřeby přiléváme vydušenou
Přebranou a několikrát propláchnutou čočku namočíme Potom vodu slijeme a čočku vaříme doměkka.
Přebranou a několikrát propláchnutou čočku namočíme Potom vodu slijeme a čočku vaříme doměkka.
Ve stejné vodě čočku uvaříme. Podáváme s kyselou okurkou a čerstvým chlebem.
Zelí nakrájíme na tenké nudle, přidáme ostatní přísady, smícháme ve velké nádobě a necháme několik dní
Dáme vařit čočku, na pánvi zpěníme cibuli, zaprášíme Trochu povaříme a smícháme s vařenou čočkou (tu vaříme
Zelí, mrkev a celer nakrájíme, dáme do hrnce, přelijeme vřelou osolenou vodou a odstavíme na 2 hodiny
Dále do salátu vmícháme kysané zelí a nastrouhanou Zálivkou salát přelijeme.