Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
skla vymažeme olejem a pak do každé vyklepneme 3 křepelčí vejce.
přidáme pár kousků květáku, rukoly a rozklepneme 2 křepelčí vejce.
Poté přidáme křepelčí vejce a mletou papriku.
Čočku ochuťte nasekanou petrželkou a servírujte s křepelčími vejci, kolem dokola dejte orestovaná rajčátka.
Necháme odležet a mezitím si uvaříme vejce (asi 3-4 Podáváme s vejci.
Křepelčí vajíčka si povaříme ve vroucí vodě asi 3 minut
Křepelčí vejce uvaříme na 2,20’ aby byl žloutek tekutý
Když se voda vyvaří, dolijte ji.,Křepelčí vajíčka uvařte vejci, kolem dokola dejte orestovaná rajčátka.
Křepelčí vejce dáme vařit do vody. Po pár minutách vyndáme křepelčí vejce.
Křepelčí vajíčka uvaříme ve vroucí vodě ochucené kapkou křepelčími vejci, kolem dokola dáme orestovaná rajčátka