Pokud nám například od pečení zůstanou bílky, můžeme je nalít do mikroténového sáčku a zmrazit.
V případě potřeby je vytáhneme a necháme rozpustit.
Můžeme z nich tak vyšlehat tuhý sníh jako z čerstvých.
Cibuli a česnek si nakrájíme nadrbno, papriku a pórek Postupně přisypeme červenou čočku a zalijeme vývarem
chvíli přidáme omytou a na drobné kousky nakrájenou papriku a podusíme ještě asi 5 – 8 minut, aby paprika trochu
Mezitím uvaříme čočku v osolené vodě s tymiánem. Parmici podáváme s pečenou paprikou na teplé čočce
Červenou čočku propláchneme a zalijeme vodou. Nakonec přidáme papriku a rajský protlak.
Nejprve dáme vařit čočku s tymiánem a bobkovým listem Papriky potřeme olivovým olejem a pečeme na 200 °C,
Nejprve si namočíme čočku do studené vody, nejlépe Druhý den si čočku osolíme a uvaříme doměkka.
Čočku si den předem namočíme do vody. Druhý den čočku předvaříme, vejce uvaříme natvrdo a
Čočku si den předen namočíme do vody, druhý den ji Poté čočku scedíme a smícháme s pestem.
Čočku namočíme den předem do vody. Přidáme protlak, kari, uvařenou čočku a garam masalu
opepříme a těsně před dosmažením zaprášíme mletou paprikou stroužky česneku, Osmahneme teď už jen asi minut, aby paprika
Čočku si namočíme do studené vody, cibuli a česnek cibulku osmažíme na kari, oleji a másle, přidáme čočku
Čočku přes noc namočíme, aby nám pěkně změkla. Čočku podáváme s vejcem a klobáskou.