Čočková omáčka bolognese Uvařeno 310x


Recept

  1. Očištěnou zeleninu nakrájíme nadrobno, případně ji nasekáme v sekáčku nebo v robotu.
  2. V kastrolu rozpálíme olej a osmažíme na něm zeleninu s bylinkami.
  3. Poté přidáme nakrájené houby, čočku, rajčatové pyré, vývar a rajčata a trošku rozmačkáme. Vaříme asi 30 minut, do té doby než je čočka měkká.
  4. Poté podáváme s těstovinou, parmezánem a bazalkou.

Další recepty na Čočková omáčka bolognese

Vyzkoušejte další podobné recepty na Čočková omáčka bolognese
Ingredience
  • mrkev
  • cibule
  • 2 stroužek česnek
  • řapík celer
  • olej (olivový)
  • 2 ks bobkový list
  • snítek tymián (čerstvý)
  • 4 ks houby (velké)
  • 100 g čočka (červená)
  • 2 lžíce pyré (rajčatové)
  • 400 ml vývar (zeleninový)
  • 400 g rajčata (konzervovaná)
  • bazalka (čerstvá)
  • parmazán (nastrouhaný)
Čas přípravy
30 minut

Nemůžete najít ten pravý recept? Zkuste jej vyhledat



Nejlepší dnešní recepty

Nové recepty