Prémiový obsah
★★★
2.3K čtenářů
40 m
janapozarova
Aby sůl ve slánce netvrdla, přidejte do slánky několik zrnek rýře nebo suchého hrášku.
Hrách namočíme do studené vody a v nové vodě druhý den uvaříme doměkka. Uvařený hrách prolisujeme a z
Hrách namočíme do vody nejlépe přes noc a uvaříme dle návodu na obalu. Část vody slijeme a přidáme bobkový
Polovinu cibulky dáme do hrachové kaše a do druhé poloviny Jíšku přilijeme do hrachové kaše a 10 minut povaříme
Na sádle zpěníme nadrobno nakrájenou cibulku a krátce osmahneme. Přidáme loupaný přes noc namočený hrách
Hrách namočíme přes noc do studené vody. Druhý den vaříme v téže vodě s celerem do měkka. Vody ne moc
Vejce uvaříme natvrdo a oloupeme. Hrách pečlivě přebereme a vypereme ve vlažné vodě. Poté zalijeme studenou
Poté hrách rozmixujeme na kaši přidáme jíšku se slaninou a cibulí a zamícháme (pokud je kaše příliš hustá,
Hrách namočíme do studené vody a v nové vodě druhý den uvaříme doměkka. Uvařený hrách prolisujeme nebo
světlou jíšku a dle potřeby kaši zahustíme. Hrachovou kaši podáváme s opečenou cibulkou a čerstvým
Namočený hrách uvaříme v osolené vodě s bobkovým listem doměkka (až se skoro rozvaří). Poté bobkový