Prémiový obsah
★★★
5.9K čtenářů
40 m
Kuchař Berda
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Fazole propláchneme, necháme ve studené vodě několik Vmícháme vařené fazole a zahustíme solamylem rozmíchaným
Zalijeme vývarem, přidáme kari koření a osolíme. Oloupeme jablka, zbavíme je jádřinců a nakrájíme na
Přidáme cukrové lusky a jablka a minutu dusíme. Přidáme kari koření, mouku a sůl a za stálého míchání
Mezitím si očistíme a nastrouháme jablka. Přidáme je na pánev a okořeníme kari kořením.
Na ghí nebo oleji krátce opečte papričky. Přisypte cibuli. Až zesklovatí přidejte pastu a krátce opečte
Na oleji smíchaném s máslem osmahneme všechnu očištěnou, omytou a nakrájenou zeleninu. Postupně přidáme
Přidáme kari pastu a zalijeme mlékem a vývarem. Vyjmeme citronovou trávu a ochutíme kari limetkovou
Do hrnce dáme máslo a olej, přidáme cibuli nadrobno, cuketu, lilek a brambory na kostičky a mícháme.
Cibuli a česnek nakrájíme nadrobno. Maso nakrájíme na nudličky. V pánvi rozehřejeme olej a maso na něm