Prémiový obsah
★★★
11.6K čtenářů
40 m
Kuchař Berda
Pokud nám například od pečení zůstanou bílky, můžeme je nalít do mikroténového sáčku a zmrazit.
V případě potřeby je vytáhneme a necháme rozpustit.
Můžeme z nich tak vyšlehat tuhý sníh jako z čerstvých.
Fazole propláchneme studenou vodou. Slaninu pokrájenou na kostičky rozškvaříme na sádle
Mezitím rozprostřete plátky slaniny, rajčata a houby jednu klobásu, jedno volské oko a pořádnou porci fazolí
Na pánev dáme na kostičky nakrájenou slaninu a nakrájenou plameni probublávat cca 20 minut.Bývá zvykem potom fazole
orestujeme nakrájenou cibuli a česnek, přidáme nakrájenou slaninu
Na grilu si také opečeme plátky slaniny. majonézou nebo kečupem, položíme plátky rajčat, plátky slaniny
Plátky slaniny rozložíme a položíme na ně plátky masa Stočíme tak aby krajní vrstva byla ze slaniny, další