Prémiový obsah
★★★
14.4K čtenářů
45 m
Kuchař Berda
Když se polijeme pivem a skvrnu ihned po polití vyčistíme savým hadříkem, neměly by zůstat žádné skvrny.
Pokud ano, vyčistíme je nejlépe teplou vodou.
Hovězí maso rozdělíme na plátky, naklepeme, mírně osolíme Papiňák otevřeme, vyjmeme maso, upravíme si množství
Plátky hovězího masa naklepeme, opepříme, osolíme, Potom přilijeme trochu vývaru a dusíme, až je maso
Maso očistíme a nakrájíme na kostky. Potom přidáme utřený česnek, podlijeme hovězím vývarem
Hovězí maso omyjeme, nakrájíme a přidáme do hrnce k Maso musí být měkké.
Maso omyjeme, osušíme a po obou stranách osolíme a Maso nakrájíme na tenké plátky.
Plátky masa přikryjeme kuchyňskou fólií, aby se při Na rozklepané maso rozložíme slaninu, čtvrtky vejce
Maso osolíme, opepříme a na oleji smažíme 30-60 sekund namažeme olivovou pastou a vložíme plátky rajčat a masa
Očištěné maso osolíme a opepříme. Nachystané maso orestujeme na pánvi z obou stran a
Maso si osolíme a dáme do zapékací mísy, přidáme alobal Zeleninu nakrájíme, promícháme a ochutíme, maso nakrájíme
Na kostky nakrájené maso osolíme, opepříme a obalíme V kastrolku rozehřejeme olivový olej, vhodíme maso