Prémiový obsah
★★★
4.3K čtenářů
40 m
Kuchař Berda
Skvrny od mastného vyčistíme tak, že skvrny pokapeme jarem a necháme působit.
Potom látku vypereme normálním způsobem, jak jsme zvyklí.
Fazole omyjeme, očistíme a vaříme v osolené vodě 10 Maso podlijeme vývarem, přidáme rajčata, vařené fazole
Maso očistíme a nakrájíme na kousky. Zahuštěné jehněčí ještě chvíli povaříme.
Olivový olej rozpálíme v hrnci, maso důkladně opečeme Zalijeme zeleninovým základem, krátce povaříme a vložíme jehněčí
Maso rozsekáme na kousky, opláchneme a osmažíme na Když je maso téměř měkké, vmícháme houby nakrájené
Jehněčí maso nasekáme na kousky, orestujeme dorůžova Při dušení maso občas zamícháme a podléváme trochou
Maso z vykostěné jehněčí kýty zbavené loje nakrájíme velké, aby se do nich dalo zabalit několik kousků masa
Pak přidáme na kostky nakrájené maso, opečeme, zalijeme Hotové maso vyjmeme, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme
oleji zpěníme cibulku, přidáme nasekaný česnek, mleté maso
Jehněčí maso omyjeme, odblaníme a rozdělíme na kousky Dáme do pekáčku a přidáme maso.
Cibulky nakrájíme na kolečka, lilky na kostičky a maso oleji orestujeme lilky, osolíme, opepříme, přidáme maso
V pánvi restujeme jehněčí nudličky 3-5 minut. Na papír dáme list salátu, lžíci jehněčího masa, jarní