Prémiový obsah
★★★
4.3K čtenářů
40 m
Kuchař Berda
Pokud připálíme mléko v hliníkovém hrnci, stačí v hrnci povařit jednu cibuli.
Připálené mléko vystoupí na hladinu v podobě pěny.
Fazole omyjeme, očistíme a vaříme v osolené vodě 10 Maso podlijeme vývarem, přidáme rajčata, vařené fazole
Maso očistíme a nakrájíme na kousky. Zahuštěné jehněčí ještě chvíli povaříme.
Olivový olej rozpálíme v hrnci, maso důkladně opečeme Zalijeme zeleninovým základem, krátce povaříme a vložíme jehněčí
Maso rozsekáme na kousky, opláchneme a osmažíme na Když je maso téměř měkké, vmícháme houby nakrájené
Jehněčí maso nasekáme na kousky, orestujeme dorůžova Při dušení maso občas zamícháme a podléváme trochou
Maso z vykostěné jehněčí kýty zbavené loje nakrájíme velké, aby se do nich dalo zabalit několik kousků masa
Pak přidáme na kostky nakrájené maso, opečeme, zalijeme Hotové maso vyjmeme, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme
Jehněčí maso důkladně omyjeme, osušíme, nakrájíme na Spolu se zeleninou ji přidáme k masu a dusíme přibližně
Jehněčí maso důkladně omyjeme, osušíme, nakrájíme na Spolu se zeleninou ji přidáme k masu a dusíme přibližně
Přidáme vývar, postupně hrách, fazole, čočku i s vodou Nakonec polévku z jehněčího masa a luštěnin dochutíme
Přidáme vývar, postupně hrách, fazole, čočku i s vodou Nakonec polévku z jehněčího masa a luštěnin dochutíme