Prémiový obsah
★★★
9.6K čtenářů
45 m
Kuchař Berda
Pokud naložíme čerstvé žampióny na 2 dny do okurkového nálevu, získají vynikající pikantní a plnou chuť.
Zelí osolíme, brambory nakrájíme na tenké plátky, osolíme Do formy dáváme brambory, zelí na střídačku a mezi
Nasekanou cibuli opražíme na tuku, přidáme nasekané kyselé zelí, uvařené halušky a společně promícháme.
orestujeme najemno nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené kyselé zelí, nastrouhaný česnek, posypeme mletou červenou
Zelí vytáhneme na síto a necháme ho důkladně okapat Potom zelí ostrým nožem na prkýnku nasekáme na malé
Kyselé zelí propláchneme, zalijeme vodou, jemně osolíme Pak je přidáme do zelí s vodou, šunku nakrájíme na
Kyselé zelí slijeme a necháme okapat, pak ho mírně Na omáčku rozděláme smetanu s kyselou smetanou a vejci
opečeme ho na oleji velké zapékací míse dozlatova, zelí Zakryjeme zbylým zelím a kořením.
Fazole namočíme přes noc do studené vody a uvaříme Povaříme a přidáme kyselou smetanu.
Čočku uvaříme do poloměkka, přidáme k ní nakrájené zelí
pohanky, na ni naklademe klobásy, zeleninu a půl kila zelí Potom opět pohanku a opět zelí.