Pokud nám například od pečení zůstanou bílky, můžeme je nalít do mikroténového sáčku a zmrazit.
V případě potřeby je vytáhneme a necháme rozpustit.
Můžeme z nich tak vyšlehat tuhý sníh jako z čerstvých.
Nakonec přidáme fazole z konzervy a promícháme. Dochutíme solí a pepřem a smícháme s uvařenou rýží.
Rýži uvaříme v slané vodě. Zvlášť uvaříme asi 30 minut obilí a zvlášť fazole doměkka
Rýži propláchneme ve studené tekoucí vodě, do hrnce Rýži uvaříme asi 20 - 25 minut doměkka.
Chvíli restujeme, přisypeme rýži a ještě chvíli mícháme ostatní suroviny, nakonec podlijeme vývarem a přidáme fazole
Dvojnásobné množství vody vzhledem k rýži osolíme a Do hrznce nasypeme rýži, zalijeme olejem a za stálého
Rýži uvaříme v lehce osolené vodě. nakrájíme na nudličky, podusíme na másle a vmícháme do rýže