Recept na Fazole s vepřovým masem


Nemůžete najít ten pravý recept? Zkuste jej vyhledat

Postup přípravy receptu

Recept

  1. Fazole si přes noc namočíme, druhý den scedíme vodu a v nové uvaříme doměkka.
  2. Maso pokrájíme na kousky a opečeme na oleji, přidáme cibuli a prolisovaný česnek.
  3. Přidáme fazole a dáme do ohnivzdorného pekáče vyloženého plátky slaniny, osolíme, opepříme, přidáme trochu vody a vaříme asi 100 minut.
  4. Před konce přidáme čtvrtky rajčat a kolečka klobásy, zdobíme nasekanou petrželkou a podáváme.
Štítek
Ingredience
  • 300 g fazole (bílé)
  • 300 g vepřové maso
  • 30 ml olej
  • 2 ks cibule
  • 1 stroužek česnek
  • 4 plátky slanina
  • 4 kuličky pepř
  • sůl
  • 2 ks rajče
  • 200 g klobása
  • petrželka
Čas přípravy
1 hodina 45 minut