Prémiový obsah
★★★
7.5K čtenářů
35 m
Kuchař Berda
Bílý chřest oloupejte škrabkou na brambory nebo speciální škrabkou na chřest. Loupejte od hlavičky směrem dolů. Mladý zelený chřest loupat nemusíte.
Potom maso posypeme nakrájeným česnekem, dochutíme poprášíme hladkou moukou, poklademe tenkými plátky slaniny
Cibuli, slaninu, mrkev a celer nakrájíme na kostičky se zeleninou, dochutíme česnekem, majoránkou, pepřem
Fazole si přes noc namočíme do studené vody. vařící se polévky a vaříme tak dlouho dokud nejsou fazole
Do kapsy dáme pár plátků naloženého česneku, žampiony a slaninu.
Fazole propláchneme studenou vodou, zalijeme a necháme osmažíme do zlatova, vmícháme fazole a sůl a krátce
Umyté beraní stehno prošpikujeme proužky uzené slaniny , stroužky česneku nakrájenými po délce, osolíme a
Slaninu nakrájíme na kostičky. Medvědí česnek opereme pod tekoucí vodou a necháme
Mezitím rozprostřete plátky slaniny, rajčata a houby jednu klobásu, jedno volské oko a pořádnou porci fazolí