Fazolky s volským okem Uvařeno 6 378x


Postup přípravy receptu

Recept

  1. Fazolky očistíme (nebo použijeme mražené), vložíme do hrnce, podlijeme trochou vody a podusíme.
  2. Když jsou fazolky měkké, přidáme k nim malý kousek másla, osolíme je a opepříme.
  3. Na pánvi rozpálíme olej, postupně do ní jedno vejce po druhém rozklepneme a upečeme volská oka, která lehce osolíme a opepříme.
  4. Fazolky rozdělíme na talíře, na každou porci položíme jedno volské oko a ihned podáváme.
Štítek
Ingredience
  • 500 g zelených fazolek
  • 4 vejce
  • kousek máslo
  • 1 lžíce olej
  • mletý pepř
  • sůl
Čas přípravy
35 minut

Nemůžete najít ten pravý recept? Zkuste jej vyhledat



Nejlepší dnešní recepty