Prémiový obsah
★★★
4K čtenářů
30 m
Kuchař Berda
Tvrdou hořčici zakápneme šťávou z citrónu nebo pomeranče, trochou oleje a rozmícháme.
Získáme opět správnou konzistenci a navíc zajímavou chuť.
Oloupeme cibuli a fazole očistíme, cibuli nakrájíme nadrobno a společně s fazolemi ji dáme vařit - přidáme
Mražené fazolové lusky vložíme do vroucí osolené vody Na másle zpěníme nadrobno nakrájenou cibulku a nakrájený
Fazolové lusky očistíme a příčně nakrájíme. cibuli, přidáme nakrájené fazolové lusky, podlijeme
Fazolové lusky překrájíme polovinu a krátce povaříme Předvařené mražené lusky necháme mírně rozmrznout.
Připravíme si zálivku na lusky - v miste smícháme ocet Fazolové lusky přelijeme hořčičnou zálivkou, ozdobíme
lusky, podlijeme vodou, aby byly lusky akorát ponořeny Zakryjeme a na mírném ohni vaříme 15 minut, dokud nejsou lusky
Ná pánvi zpěníme máslo, přidáme fazolky a pokrájený
Přidáme očištěné nakrájené fazolové lusky, osolíme
Ihned přidáme fazolové lusky, majoránku a ještě chvíli Maso podáváme s fazolovými lusky a přelité omáčkou.
Přidáme fazolové lusky a necháme vařit, až jsou lusky