Fazolové lusky se šalotkovým máslem Uvařeno 3 815x


Recept

  1. Máslo rozpustíme v nepřilnavé pánvi, přidáme nakrájenou šalotku a za stálého míchání ji opékáme doměkka.
  2. Přidáme citrónovou kůru, ochutíme solí a pepřem.
  3. Fazolky omyjeme, zbavíme stopek a ve vroucí osolené vodě uvaříme asi 5 minut dokřupava.
  4. Fazolky podáváme přelité máslem a jako přílohu vařené brambory.

Další recepty na Fazolové lusky se šalotkovým máslem

Vyzkoušejte další podobné recepty na Fazolové lusky se šalotkovým máslem
Ingredience
  • 500 g zelených fazolových lusků
  • sůl
  • 2 lžíce máslo
  • 1/2 hrnek cibule (šalotka) (nasekaná)
  • 2 lžička citrónové kůry
  • mletý pepř
Čas přípravy
30 minut

Nemůžete najít ten pravý recept? Zkuste jej vyhledat



Nejlepší dnešní recepty