Recept na Fazolový guláš s uzeným masem


Nemůžete najít ten pravý recept? Zkuste jej vyhledat

Postup přípravy receptu

Recept

  1. Uzené maso nakrájíme na kostky. fazole si namočíme d studené vody na 12 hodin a poté uvaříme doměkka.
  2. Na rozehřátém oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, poprášíme paprikou, přidáme uvařené fazole, podlijeme vodou a dusíme.
  3. Přidáme pokrájené uzené maso a vaříme. nakonec osolíme, přidáme zakysanou smetanu a povaříme.
Štítek
Ingredience
  • 250 g maso )uzené)
  • 250 g fazole (bílé)
  • olej
  • cibule
  • lžička paprika (sladká)
  • sůl
  • 200 g smetana (zakysaná)
Čas přípravy
1 hodina