Aby nakrájené ovoce nezhnědlo a nechceme, aby mělo citronovou chuť, použijeme jakoukoliv citronovu limonádu, dokonce ovoce nasákne příjemnou chuť.
Cizrnu rozmixujeme a přidáme prolisovaný česnek a olej
Název odkazuje k arabskému označení cizrny, která je Nicméně rozmačkaná cizrna připomínající dnešní hummus
Cizrnu slijte a propláchněte. Hotový hummus dochuťte soli, případně ještě trochou
Do mixéru dáme cizrnu, upečenou mrkev, sezamovou pastu důkladně rozmixujeme a podle potřeby naředíme nálevem z cizrny
Do mixéru dáme dýni, cizrnu, česnek, kurkumu, sezamovou Hotový hummus podáváme s tortillovými chipsy.
Cizrnu namočíme den předem do vody. Druhý den vodu vyměníme a cizrnu uvaříme doměkka.
Cizrnu scedíme a vložíme o mísy, zakápneme šťávou z Hummus necháme odležet v lednici a před podáváním posypeme
Cizrnu namočíme přes noc do vody. Poté uvaříme s bobkovým listem, (správně uvařená cizrna
Cizrnu přes noc namočíme, potom ji slijeme a vaříme a na suché pánvi opékáme asi 10 minut.
vejce, mouku, nasekanou cibuli, scezenou a okapanou cizrnu