Kaše z fazolových lusků Uvařeno 5 061x


Recept

  1. Fazolové lusky důkladně očistíme, propláchneme ve vodě, podlijeme vroucí slanou vodou a dáme do hrnce dusit.
  2. V dalším hrnci zatím uvaříme vejce natvrdo a po uvaření je oloupeme.
  3. Dokonale uvařené fazolové lusky pečlivě rozmačkáme na kaši a smícháme je s rozmačkanými žloutky, nadrobno nasekanou petrželovou natí a máslem.
  4. Do této směsi přidáme smetanový jogurt.
  5. Vzniklou fazolovou kaši podle chuti osolíme a opepříme.

Další recepty na Kaše z fazolových lusků

Vyzkoušejte další podobné recepty na Kaše z fazolových lusků
Ingredience
  • 400 g fazolových lusků
  • 3 vejce
  • 4 lžíce bílého smetanového jogurt
  • petrželová nať
  • 4 lžička máslo
  • sůl
Čas přípravy
35 minut

Nemůžete najít ten pravý recept? Zkuste jej vyhledat



Nejlepší dnešní recepty