Luskový guláš Uvařeno 4 554x


Recept

  1. Lusky omyjeme, očistíme a povaříme ve vroucí vodě, ve které jsme rozpustili jednu kostku bujónu.
  2. Vaříme do poloměkka a vývar scedíme a odložíme.
  3. Cibuli nakrájíme najemno a osmažíme ji spolu s pokrájenou klobásou, bramborami a sušenými houbami téměř doměkka, pak přidáme povařené fazolové lusky a všechny ostatní ingredience.
  4. Podlijeme vývarem z fazolek, dolijeme vodou, zahustíme dvěma nastrouhanými bramborami a krátce povaříme.
  5. Kdo má rád pikantní, může před koncem vaření přidat jednu nakrájenou feferonku nebo chilli papričku.

Další recepty na Luskový guláš

Vyzkoušejte další podobné recepty na Luskový guláš
Ingredience
  • 600 g fazolové lusky (mladé)
  • 3 ks domácí klobásy
  • 3 cibule
  • 3 stroužek česnek
  • 4 brambory
  • hrst houby (sušené)
  • mletý černý pepř
  • mletý nové koření
  • lžička mletá paprika
  • 2 lžička gulášového koření
  • 3 bobkový list
  • trocha majoránka
Čas přípravy
1 hodina 20 minut

Nemůžete najít ten pravý recept? Zkuste jej vyhledat



Nejlepší dnešní recepty

Podobné recepty