Pokud naložíme čerstvé žampióny na 2 dny do okurkového nálevu, získají vynikající pikantní a plnou chuť.
Prorostlou uzenou slaninu nakrájíme na malé kostky a rozškvaříme na troše rostlinného oleje, přidáme
Pomeranče zbavíme s pomocí nože slupky a vyfiletujeme je na jednotlivé dílky dužiny. Šťávu z pomeranče
Fazolové lusky očistíme a spaříme ve vroucí vodě (stačí 3 minuty). Dáme do mísy. Osolíme, opepříme
Ředkvičky očistíme a nakrájíme na poloviny. Lusky hrášku očistíme a nakrájíme na menší dílky.
Guláš podle chuti dosolím a podáváme s nasekanou cibulkou
Guláš zahustíme vydlabanou střídkou chleba, přidáme Hotový guláš podáváme ve vydlabaném chlebu.
Maso nakrájené na kostky osolíme, opepříme a posypeme jalovcem. Na sádle orestujeme nakrájenou cibulku
Maso nakrájíme na kostky, cibuli orestujeme na oleji, přidáme maso a koření. Poté přidáme protlak, vodu
Fazolky namočíme přes noc do vody. Druhý den přidáme bobkový list a fazolky uvaříme doměkka. Maso vaříme
Maso osolíme a obalíme v hladké mouce s paprikou. V kastrolu orestujeme na oleji ze všech stran. Maso