Tisk Poslat recept
V oblíbených

Mexický salát s kukuřicí, černými fazolemi a avokádem Uvařeno 436x


Recept

  1. Předvařené kukuřičné klasy nakrájíme na kolečka. Sterilovanou kukuřici a fazole přecedíme.
  2. V míse vše smícháme s nakrájenou dužinou avokáda a kolečky červené cibule.
  3. Zálivku vytvoříme smícháním slunečnicového oleje, šťávy z 1 limety, třtinového cukru, římského kmínu, papriky a soli.
  4. Do zálivky přidáme polovinu nasekaného koriandru.
  5. Salát rozdělíme na talíře, zakápneme zálivkou a ozdobíme koriandrem a kouskem limetky.
  6. Můžeme ještě pokapat zakysanou smetanou.

Další recepty na Mexický salát s kukuřicí, černými fazolemi a avokádem

Vyzkoušejte další podobné recepty na Mexický salát s kukuřicí, černými fazolemi a avokádem
Ingredience
  • 2 ks kukuřičné klasy (předvařené)
  • 4 ks lžíce kukuřice (sterilovaná)
  • plechovka fazole (sterilované černé)
  • 2 ks avokáda
  • cibule (červená)
  • limeta
  • smetana (zakysaná)

Zálivka

  • 2 lžíce olej (slunečnicový)
  • šťáva (z 1 limety)
  • 1 lžička cukr (třtinový)
  • 1 lžička kmín (mletý římský)
  • ½ lžička mletá paprika (uzená)
  • sůl (mořská)
  • svazek koriandr
Čas přípravy
20 minut

Nemůžete najít ten pravý recept? Zkuste jej vyhledat



Přidejte první komentář

Nejlepší dnešní recepty

Nové recepty