Prémiový obsah
★★★
2.3K čtenářů
40 m
janapozarova
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Lilek potřeme olejem, osolíme, opepříme a ogrilujeme Plátky lilku položíme na talíře, zakápneme dresinkem
Lilek omyjeme a nakrájíme na plátky, lehce osolíme Mrkev nasypeme na lilek a pečeme ve vyhřáté troubě
Lilek nakrájejte podélně na plátky. Z lilku setřete vodu a ochuťte pepřem.
Lilky omyjeme a upečeme vcelku v troubě, za stálého Hotový lilek musí být měkký, s černou slupkou (není
zeleninu důkladně omyjeme, mrkev oloupeme a společně s lilkem
Lilek umyjeme a nakrájíme na plátky, osolíme a necháme Zbytek zeleniny také nakrájíme a spolu s lilkem a mozzarellou
Uvařenou čočku, kapary a marinovanou cibuli promícháme
Mezitím uvaříme čočku v osolené vodě s tymiánem. Parmici podáváme s pečenou paprikou na teplé čočce
Během pečení několikrát promícháme. Hotovou čočku promícháme s cibulkou, lilkem, dochutíme
Lilky omyjeme, podélně nakrájíme na cca 0,3 - 0,5 cm Z lilků slijeme vodu, osušíme je, dáme na plech, na