Prémiový obsah
★★★
2.3K čtenářů
40 m
janapozarova
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Lilek potřeme olejem, osolíme, opepříme a ogrilujeme Plátky lilku položíme na talíře, zakápneme dresinkem
Lilky omyjeme a upečeme vcelku v troubě, za stálého Hotový lilek musí být měkký, s černou slupkou (není
Lilek omyjeme a nakrájíme na plátky, lehce osolíme Mrkev nasypeme na lilek a pečeme ve vyhřáté troubě
Lilek nakrájejte podélně na plátky. Z lilku setřete vodu a ochuťte pepřem.
Lilek umyjeme a nakrájíme na plátky, osolíme a necháme Zbytek zeleniny také nakrájíme a spolu s lilkem a mozzarellou
zeleninu důkladně omyjeme, mrkev oloupeme a společně s lilkem
Uvařenou čočku, kapary a marinovanou cibuli promícháme
Mezitím uvaříme čočku v osolené vodě s tymiánem. Parmici podáváme s pečenou paprikou na teplé čočce
Během pečení několikrát promícháme. Hotovou čočku promícháme s cibulkou, lilkem, dochutíme
Lilek omyjeme a nakrájíme ho na podélné plátky. Pak lilek osušíme papírovou utěrkou a prudce plátky