Perkelt z fazolových lusků Uvařeno 7 032x


Recept

  1. Fazolové lusky předvaříme v osolené vodě, cibuli nakdrobno nakrájíme, orestujeme na oleji, přidáme papriku a koření.
  2. Potom promícháme a přilijeme fazole i s vodou, ve které se vařily.
  3. Vaříme tak dlouho, dokud nejsou fazole měkké.
  4. Potom podle potřeby dochutíme a podáváme s těstovinami.

Další recepty na Perkelt z fazolových lusků

Vyzkoušejte další podobné recepty na Perkelt z fazolových lusků
Ingredience
  • 300 g fazolových lusků
  • 2 cibule
  • 100 ml olej
  • lžička mletý pepř
  • lžička mletá paprika
  • těstoviny
  • sůl
Čas přípravy
1 hodina

Nemůžete najít ten pravý recept? Zkuste jej vyhledat



Nejlepší dnešní recepty