Pikantní zelené fazole Uvařeno 1 772x


Recept

  1. Fazolky povaříme ve slané vodě dokřupava, scedíme a odložíme, rajčata spaříme a oloupeme.
  2. Nakrájíme na menší, na oleji orestujeme česnek papričku a rajčata, osolíme a přivedeme k varu.
  3. Poté přidáme zpět fazole, vaříme, dokud nezhoustnou a podáváme s chlebem, samotné či jako přílohu k masu.

Další recepty na Pikantní zelené fazole

Vyzkoušejte další podobné recepty na Pikantní zelené fazole
Ingredience
  • 1 kg zelené fazolové lusky
  • 500 g rajčata
  • 3 stroužky česnek
  • 1 ks paprička (pálivá)
  • Olej (olivový)
  • Sůl
Čas přípravy
1 hodina 45 minut

Nemůžete najít ten pravý recept? Zkuste jej vyhledat



Nejlepší dnešní recepty