Recept na Vařené hovězí s hrachovkou


Nemůžete najít ten pravý recept? Zkuste jej vyhledat

Postup přípravy receptu

Recept

  1. Hrách si omyjeme a namočíme do vody, druhý den v čisté vodě uvaříme doměkka.
  2. Zeleninu oloupeme, nakrájíme, maso očistím a dáme spolu do hrnce, přidáme koření, zalijeme vodou a uvaříme doměkka.
  3. Hrách si rozmixujeme, ohřejeme máslo, přidáme mouku, uděláme jíšku a spolu s česnekem přidáme do kaše.
  4. Dle chuti opepříme, cibuli si osmažíme na sádle, maso natrháme a podáváme vše dohromady.
Štítek
Ingredience
  • 2 ks mrkev
  • ¼ celer
  • 800 g hovězí krk
  • 2 ks bobkový list
  • 5 kuliček pepř
  • 5 kuliček nové koření
  • sůl

Kaše

  • 300 g hrách
  • 2 lžíce máslo
  • 30 g mouka (hladká)
  • 1 stroužek česnek
  • pepř
  • 1 ks cibule
  • 80 g sádlo
Čas přípravy
1 hodina