Proléváme-li čas od času kuchyňské odtoky slanou vodou, neusazuje se na nich mastnota.
Fazolky rozkrájíme. Dusíme, dokud fazolky nezměknou.
Fazolky zbavíme stopek. Přidáme fazolky a promícháme.
pánve, odložíme do tepla a do výpeku dáme orestovat zelené Porce lososa podáváme s podušenými fazolkami, pokapeme
Opečeme a mezitím si krátce povaříme zelené fazolky
Přisypeme fazolky a krátce orestujeme. Když jsou fazolky měkké, zahustíme záklechtkou z mouky
Zelená fazolky uvaříme do měkka v osolené vodě. Fazolky na nich maso přelité výpečkem.
Fazolky uvaříme v osolené vodě do měkka. Poté fazolky zcedíme a přimícháme slaninu.
Fazolky si povaříme v osolené vodě, na trošce oleje opečeme slaninku a přidáme fazolky a orestujeme, podle
Bylo to moc dobré.