Tisk Poslat recept
V oblíbených

Zelené fazolky s rozmarýnovým bramborem Uvařeno 516x


Příprava fazolek

  1. Fazolky nakrájíme a dusíme asi 10 minut. Na středně velkém plameni rozehřejeme olej a jemně nasekáme šalotku.
  2. Tu pražíme asi 5 minut, pak přidáme fazole a sójovou omáčku. Aby se směs nepřipálila, musíme ji pořád míchat.
  3. Jakmile se omáčka prohřeje (asi 10 minut), přidáme na dochucení špetku hnědého cukru a pánev odstavíme.

Příprava brambor

  1. Brambory omyjeme, oloupeme a nakrájíme na medailonky.
  2. Poté dáme na plech osolíme, zakápneme olejem a posypeme rozmarýnem.

Další recepty na Zelené fazolky s rozmarýnovým bramborem

Vyzkoušejte další podobné recepty na Zelené fazolky s rozmarýnovým bramborem
Ingredience

Zelené fazolky

  • 3 lžíce olej
  • 400 g zelených fazolek
  • cibule (šalotka)
  • 3 lžíce sójová omáčka
  • špetka cukr (hnědý)

Brambory

  • brambory
  • rozmarýn
  • olej
Čas přípravy
35 minut

Nemůžete najít ten pravý recept? Zkuste jej vyhledat



Přidejte první komentář

Nejlepší dnešní recepty